Kirkonkylä Luovuus Sisustus Torppa

Mansardikattoisessa talossa

03/01/2016

_B1B0728web

Viime viikolla kyläilin ihanassa prinsessaunelmassa. Ainakin maalaisromantiikka-huvilaidylli-tyypin unelmakodissa: kaunis vaaleanpunainen, mansardikattoinen talo pienen ja soman puutarhan keskellä, kirkonkylän kupeessa.

_B1B0801

Ystäväni on 10 vuoden ajan remontoinut, kunnostanut ja sisustanut kaunista taloa – ja kokonaisuus on valloittava. Juuri sellainen, mistä saa itselleenkin taas inspiraatiota oman mökin laittamiseen. Ja sitä inspiraatiota olen jo jonkin aikaa itselleni kaivannut.

Tämän kyläreissun jäljiltä innostuin jopa siinä määrin, että päätin järjestellä mökkini makuukamareihin kertyneet rojulaatikot vihdoin pois nurkista ja heittää turhia tavaroita pois. Se onkin sitten eri asia, sainko toteutettua tämän aikeen (no en), mutta ainakin tavaroiden vähentäminen tuli nyt merkittyä mökin pitkähkölle to do -listalle.

_B1B0928

Onpa ihanaa löytää näin visuaalisia paikkoja ihan lähiseudulta. Ensin löytyi kukkakauppa Emmaliina (postaus löytyy täältä), ja nyt tämä ystäväni kaunis koti. Tänne täytyy piipahtaa toistekin.

_B1B0764web

Itse asiassa pari päivää myöhemmin pääsin käymään toisen ystävän kodissa, jossa myös sain monta uutta inspiraation kipinää kodin sisustamiseen, erityisesti käsitöiden näkökulmasta. On tämä mahtavan inspiroiva paikka tämä kotikontu!

Saatat pitää myös

Ei kommentteja

Jätä vastaus