ItseTein Kaupunki Sisustus TeeSeItse

Kevään ensimmäinen väri

06/03/2016

Sininen1

Olen nyt viettänyt kaupungissa useampia päiviä yhteen soittoon, ja missiona on vihdoin saada koti täällä ns. edustuskuntoon. Liian monia pieniä juttuja on jäänyt laittamatta, viimeistelemättä ja ”vähän harkintaan” tässä asunnossa viettämäni 3,5 vuoden aikana.

Projektiin kuuluu luonnollisesti poiketa myös pikkuisen sivuraiteille; kuten tyhjentää pakastin vanhoista ruokatarpeista, vaikka kukaan tuskin tulisi katsomaan onko pakastimeni edustava vai ei. (Onpa ainakin ollut hyvä syy tehdä mustikkapiirakkaa ja sekoitella smoothieita harva se päivä.)

Sininen3

Ihan hiljattain sain päätökseen pitkään keskeneräisenä roikkuneen ruokapöytäprojektin, eilen hioin kylppärissä kasan raakalautaa yhtä nikkarikokeilua varten, ripustin seinälle netistä tilaamani taidejulisteen ja tänään sain lyhennettyä kattovalaisimista liian pitkät, nippuun sidotut johdot.

Kevään ja kodinpuunausprojektin myötä kotiin on salavihkaa päässyt luikertelemaan myös väriä. Siis jotain muuta kuin valkoista, beigeä ja mustaa. En ole ihan varma miksi tai milloin näin on päässyt käymään, mutta onhan tuo nyt, ihan selkeästi. Väri. Vaalea denimsininen.

Sininen2

Sinistä on hyvin maltillisiä määriä, ihan pieni pisara siellä ja toinen tuolla. Mutta jostain syystä olen alkanut tykätä niistä pisaroista. Onko syytä huolestua?

Saatat pitää myös

Ei kommentteja

Jätä vastaus