ItseTein Kaupunki TeeSeItse

Torpassa ja kaupungissa

18/03/2016

_B1B9777blogi

Koska en edellisellä kerralla saanut kaikkia (tämänkertaisia) joulukuvia valmiiksi, kävin tiistaina pyörähtämässä taas Torpalla. Enkä ehtinyt vieläkään ihan kaikkea. Siispä raivaan kalenteriin pian taas jonkun sopivan rakosen, jolloin menen vielä kertaalleen jatkamaan.

_B1B9770blogi

Juuri nyt kaupungissa on vaan pölähtänyt iso määrä erilaisia työjuttuja tehtäväksi, tietenkin kaikki ihan samaan aikaan ja kaikissa ihan samat deadlinet. Siksi oleilen nyt enemmän aikaa kaupungissa kuin maalla – mutta ei haittaa, sillä olen oikeasti alkanut viihtyä myös täällä kaupunkikodissani.

Ja onhan täällä nyt tekeillä kaikenlaista kodinlaittoakin, mikä motivoi viihtymään. Ja työtkin on ihan kivoja 🙂

_B1B9791blogi

JA minulla on alkanut tulppaanikausi, niin kuin varmaan aika monella muullakin. Nekin on kivoja. (Tänään on ilmeisen kiva päivä tämän pääkopan sisällä)

Perjantai-illan kunniaksi aion nyt vielä paistaa pinaattilettuja. Verenluovutus on taas edessä, ja haluan tankata rautaa jotta hemoglobiiniarvot ovat ainakin sitten kunnossa.

Niin ja aion tänään myös maalata uuden sohvapöytäni. Josta lisää pian, kunhan saan urakan valmiiksi. Olen siitä jo nyt aika ylpeä, koska en tosiaankaan ole mikään mestari vasaran ja sahan kanssa. Ja niistä puutteistani huolimatta lopputulos on aika veikeä!

Saatat pitää myös

Ei kommentteja

Jätä vastaus