Juhannus Kesä Laiskottelu Loma Pihamaa Ruoka

Tyttöjen ilta, tyttöjen juhannus

26/06/2016

_B1B0177

Torpan juhannusta vietettiin For Girls Only -teemalla. Keskikesän juhlaa viettivät kanssani Anna-Maria (miten kivaa että olit luonani Torpalla!), neljä kanarouvaa sekä kolme lammasneitoa – ja juhannuspäivän iltana seuraan liittyi vielä neljäskin pikkuinen karitsatyttö.

_B1B0124

Toinen juhlapäiviemme kantava teema oli joutilaisuus. Ensimmäistä kertaa tänä kesänä vietin pari päivää täysin laiskana, tekemättä juuri mitään. Tosin laiskottelu herätti minussa erikoisen piirteen: hääräsin keittiössä epänormaalin aktiivisesti. Mutta kyllä me sitten herkuteltiinkin, ja taisimme syödä melkein kaiken mitä keittiössä valmistui. Muun ajan lähinnä loikoilimme terassilla, pohdimme elämän peruskysymyksiä, valvoimme aamunsarastukseen ja nukuimme pitkälle aamupäivään.

_B1B0113

Kokkoa ei jaksettu, niinpä hilasin terassin viereen vanhan peltisaavin joka toimi jonkinlaisena sisustuskokkona aattoillassamme. Sen äärellä saatiin myös paahtaa vaahtokarkkeja. Niin toimetonta, niin suloista. Lämpimässä kesäyössä, jossa ei tule lainkaan pimeä.

_B1B0194

Kiitos juhannus! Tänä vuonna olit minulle erityisen hyvä.

 

Saatat pitää myös

1 kommentti

  • Vastaus Diabeetikon mökkijuhannus | Illuusioita 27/06/2016 at 17:10

    […] Juhannuksen rentouttavaa leppoisuutta voi lukea myös esimerkiksi Torpan tytön blogista, jossa Ilonan ihanat kuvat hehkuvat kesän parhaita […]

  • Jätä vastaus