Kesäarvonta!

DSC_0107

Kun näin netissä käsintehtyjä kukkaiskoruja, olin myyty. Etenkin kun huomasin, että korut valmistetaan Suomessa, ja jokainen kukka ja verso on poimittu ja kuivattu jostain päin Suomea, erityisesti uniikin korun valmistamista ajatellen ja ikuistettu sitten ekologiseen epoksihartsiin.

truebloomjewelry2

Nämä kauniit korut ovat oululaiselta True Bloom Jewelry-yritykseltä. Anriikka Mentilä valmistaa ne käsin, itse, vaikka juuri sinulle. Ja vaikka mittatilaustyönä tärkeästä hetkestä, esimerkiksi hääkimpun kukkasesta.

Haluaisitko sinä jonkun koruista omaksi? Saapuvan juhannuksen kunniaksi tässä on nimittäin hyvä tilaisuus: kysyin Anriikalta, haluaisiko hän lähteä blogini arvontaan mukaan – ja sen kysymyksen ansiosta ollaan taas tässä.  Osallistu arvontaan ja voita 25 euron lahjakortti tai vaihtoehtoisesti 35 euron arvoiset korvakorut Anriikan suloisesta korupuodista! (Muutettiin vielä lennosta vähän tuota arvonnan palkintoa, mutta entistäkin kivempaan suuntaan kun on vaihtoehtoja mistä valita!)

 

truebloom3

Arvonta alkaa än yy nyt, ja aikaa osallistua on tämän viikon loppuun eli su 18.6.2017 klo 19 saakka.

DSC_0687

Osallistu arvontaan kommentoimalla tähän alle: jätä ainakin nimi/nimimerkki ja kerro vaikka, minkä kukan tai kasvin haluaisit omaa koruasi kaunistamaan.

Onnea matkaan! :)

53 thoughts on “Kesäarvonta!

  1. Jotain voimakkaan pinkkiä tai violettia, jos vaikka pioni onnistuisi tai sitten esim. sammalleimu/ruusu. Onpa vaikea valinta, niin monta ihanaa!

  2. Orvokkinappikorvikset, voi ihanuus! Muutoinkin TODELLA kauniita koruja tässä nettikaupassa!! Mukana ehdottomasti tässä kisassa.

  3. Kauniita koruja! Vanamo olisi ihana koruissa, harmi ettei sitä tuoksua voi taltioida koruun. Kielo on myös kaunis, ja ihan perinteinen koiranputkikin on kaikessa arkisuudessaan niin herkkä ja sievä… Ihania kukkia on niin paljon!

  4. Päivitysilmoitus: Oo, kesäyö
  5. Älyttömän kauniita koruja! Rakastan kukkia ja luontoa muutenkin. Valkoiset kukat ovat suosikkejani, en osaa valita
    vain yhtä tiettyä! :D

  6. Jes, kiitos kaikille osallistuneille! Ja miten kivaa että suomalainen korupaja saa tällä tavalla ehkä taas jonkun uuden asiakkaan tai suosittelijan jotta sana hyvästä kotimaisesta osaamisesta kulkee eteenpäin!!
    Arvonta suoritetaan ehkä huomenna, kun tokenen viikonlopun kuvauksista :)

Kivaa jos kommentoit!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s