Ajatuksia Tilinpäätös

Tervetuloa vuosi 2019!

08/01/2019

ilona ja lumi

Toivotan uuden vuoden 2019 tervetulleeksi ja sanon ihan hyvillä mielin heipat edelliselle!

Vuosi sitten kirjoitin pitkän tilinpäätöksen edellisvuodesta tänne blogiin. Toiveena oli tasamaata ja rauhoittumista:

Nyt mietin, että vuonna 2018 voisin nauttia elämästä lisää. Tervetuloa uusi vuosi: tuo minulle rauhaa ja tasamaata, ja jos saa toivoa niin onnellisia asioita lisäksi. Määrällisesti ei ole niin tarkkaa, vaikka jotain kohtuullisen ja ylenpalttisen väliltä.

Siinä missä vuosi 2017 oli ollut raskas, yllättävä ja haastava, vuoteen 2018 mahtui monien asioiden loppuunsaattamista ja lankojen päättelyä.

Juska Kuhanen

Äitini (elämänsä toinen) tuberkuloosisairaus parannettiin täysin, ja muutkin äidin arjen asiat asettuivat uomiinsa. Isäni kuolemaan liittyneet käytännön järjestelyt saatettiin monien vaiheiden jälkeen päätökseen. Vanhempieni tulipalossa pahoin vaurioitunut kotitalo laitettiin myyntiin, tehtiin siskon kanssa valtaisa uroteko kun talo tyhjennettiin – ja myytiin, ennen kuin vuosi oli päätöksessään.

Ihmissuhdekarttaa avattiin, purettiin ja lankoja siinäkin pääteltiin. Niin ja sain valmiiksi kaksi räsymattoa ja yhdet lapaset.

Kissat nukkuu

On vihdoin tilaa uusille asioille ja uusille ajatuksille. Ja rauhallinen, utelias mieli vuotta 2019 kohtaan. Tervetuloa! Tuo uusia lempeitä tuulia – ja sitä tasamaata tähänkin vuoteen.

Saatat pitää myös

Ei kommentteja

Jätä vastaus