Torpan Tytön tarina

Torpan Tyttö asuu punaisessa torpassa metsän keskellä. Vuonna 1930 rakennettu talo on ollut isäni ja hänen isänsä, ja muiden suvun miesten ja naisten koti näihin päiviin asti.


Olen asunut torpalla kaikki varhaislapsuuteni kesät ja pari vuotta ihan vakituisesti. Sitten taas kesäisin, kunnes talosta tuli minulle ihan oma elokuussa 2009. Siitä lähtien torppaa on kunnostettu harkiten ja kuitenkin niin, että tänne on saatu kaikki tarvittavat nykyajan mukavuudet. Parhaillaan täällä asutaan taas vakituisesti: Torpan Tyttö ja mies, kaksi kissaa ja koira. Täällä on hyvä.

Olen iloinen, että olet tullut lukemaan Torpan Tytön blogia. Blogi on sattumuksia, vuodenaikoja, päiväkirjamerkintöjä. Omavaraisuuteen suuntaavia pieniä tekoja ja arkea maaseudulla.

Uusin projektini, Torpan Tytön puoti, avattiin verkkokauppana syksyllä 2019. Puoti myy arjen hyviä tuotteita kotiin, mökille, saunanlämmitykseen – käyttöön. Tuotteet tehdään käsityönä. Materiaalit ovat kierrätettyjä, ekologisia, kestäviä. Tavoitteeni on tarjota juuri sellaisia käyttötavaroita, joita oikeasti tarvitsee ja jotka kestävät aikaa ja eettistä tarkastelua. Puodin valikoima laajenee vuoden 2020 aikana, ja olen enemmän kuin innoissani! Pääset kurkkaamaan puotiin tästä: www.torpantyttopuoti.com

Tule mukaani seuraamaan hetkiä Torpan Tytön elämästä maalla!
Terveisin

Ilona, Torpan Tyttö <3