Sisustus Sisustuslehdet Vierasmaja

Pieniä haaveita

28/04/2016

_B1B1848

Olen aina tykännyt näperrellä pienten asioiden parissa (siitä olikin ajatuksia jo täällä). Ehkä siksi myös kaikki somat pikkuiset vierasmökit, huvimajat ja olohuoneeksi sisustetut kesäkeittiöt saavat minut huokailemaan.

_B1B1851

Torpan pihassa on valitettavasti vain yksi vierasmökki, ja se on jo valmis (sisältä, ja suunnilleen). Minun puolestani sellaisia voisi olla kokonainen rivi, joita saisin yksi kerrallaan somistaa eri värein ja tyylein. Kuin nukkekoteja rivissä.

_B1B1853

Ehkä siksi, vaikka en osaa yhtään mitään kasvinkasvatushommia (vielä ainakaan), olen alkanut haaveksia myös omasta kasvihuoneesta. En sen takia, että sinne saisi näppärästi tomaatit ja muut luomuviherjutut, vaan siksi että kasvihuoneessa olisi kauniit lasiseinät, ehkä vähän lyhtyjä ja joku mukava nojatuoli… Oih.

Saatat pitää myös

2 Kommentit

 • Vastaus Plantation Boy 02/05/2016 at 20:59

  Kasvien kasvatus näyttää noin multavan näköisissä kuvissa helpolta. Kannattaa aloittaa helpoista, joita oikeassa kasvupaikassa ei tarvitse edes kastella. Kuten herneet. Kasvihuone vaatii enemmän säännöllistä hoitoa. Tomaatit sinne.
  Ja pihan perälle sopisi ihan ihan pieni savusauna. Ei vaadi edes vesistöä vierelleen. 🙂 t.PB

 • Vastaus Ilona 06/05/2016 at 18:38

  Mä luulen myös, että torpan maa on melko viljavaa.
  Ja onhan minulla yksi kasvi, sitruunatimjami jolle ei tarvitse tehdä mitään. Myyrä yritti kääntää sen keväällä ylösalaisin, mutta pidin myyrälle timjamia mullan seasta esiin kaivellessani niin pitkän moraalisaarnan että taisi jättää sen vuoksi kasvini rauhaan.

  Savusaunaa en tarvii, koska navetan päässä on jo hyvä pihasauna. Se on vaan turhan iso omaan käyttööni (liian iso työ lämmittämisessä), ja mieluummin kutsutan itseni jonnekin lähipiiriin saunaan kuin lämmitän itse. Valitettavasti.

 • Jätä vastaus