Verkkokauppa

Torpan Tytön puoti on taas auki!

30/10/2022

Syksy ehti jo melkein marraskuulle, mutta nyt on hyvä syy nostaa glögimuki ja kippistää: Torpan Tyttö -puoti on jälleen avattu! Uudistunut verkkokauppa toimii, ja siellä on nyt uusia hienoja vipstaakeja kuten vaikkapa Mobile Pay -ja Pivo-maksut käytettävissä.

Torpan Tyttö -puoti viettää tänä syksynä myös 3-vuotisjuhlavuotta 🙂 Kolme vuotta voi olla lyhyt tai pitkä aika, miten sen haluaa ajatella. Verkkokauppojen luvattuna aikakautena sanoisin, että 3-vuotias verkkokauppa alkaa olla jo ihan hyvin vakiinnuttamassa paikkaansa. Etenkin pandemia-aikana tuntui siltä, että uusia verkkokauppoja luotiin paljonkin, mutta osa niistä on nyt jo lopettanut lyhyen kokeilun jälkeen. Tämä puoti on pitänyt ehkä välillä matalaa profiilia, uusia tuotteita ja linjaa on haettu hitain askelin, mutta nyt tuntuma on aika hyvä.

Alan nähdä paremmin, mitä Torpan Tytön on hyvä valmistaa, mitä kannattaa myydä, mikä on kestävää paitsi kulutuksen, myös valmistusprosessin ja kannattavuuden puolesta. Sitä talouspuolta kun on kaikessa yritystoiminnassa kuitenkin myös vähän mietittävä, vaikka miten ekologisella ja vastuullisella linjalla haluaakin edetä.

Siispä hei ystävät ja kylänmiehet/-henkilöt, lämpimästi tervetuloa taas piipahtamaan Torpan Tytön puotiin netissä! Ehkä noin viikon verran joudumme vielä oottelemaan virallisen domainin siirtymistä, mutta siihen saakka tämä toinen osoite toimii ihan yhtä hyvin: https://torpantytto.myshopify.com

Ja psst. Tätä on minulta kyselty jo kesästä asti: tuleeko Torpan Tytön joulupuoti tänä vuonna Joutsaan? Kyllä tulee! Jeee!!! Avaan joulupuodin kivijalkamyymälänä Joutsan keskustaan kuukauden päästä, marraskuun vikana viikonloppuna. Siitä lisää infoa pian <3

Saatat pitää myös

Ei kommentteja

Jätä vastaus