Torppa Verkkokauppa

Uusi vuosi, uusi alku – 2020

19/01/2020
Torpan Tyttö

Tervetuloa Torpan Tytön uudistuneille sivuille! Mitäs tykkäät?

Tässä sitä ollaan, vihdoin. Blogi on uudistunut pinnalta ja sisäisesti – lähes puolitoista vuotta kestäneen muutoksen jäljiltä blogini on muuttanut ulkonäköään ja siirtynyt myös uuden palveluntarjoajan katon alle. Muutoksilla ei ole lukijan kannalta sinänsä merkitystä, mutta itsellä on vierähtänyt muutoksien vuoksi tovi jos toinenkin tässä reilun vuoden aikana asioita pohtiessa ja ihmetellessä. Ja nyt kun hommat alkavat olla valmiina, on myönnettävä että kyllä muuten nyt keventää mieltä.

Ulkoasuun tulee vielä pieniä hienosäätöjä (älä esimerkiksi suotta klikkaa yläreunan ’Etusivu’-otsikkoa, sillä se jostakin syystä heittää sinut sinne vanhan blogin puolelle). Pääpiirteissään ollaan kuitenkin valmiina uuteen alkuun 🙂

Eikä tässä kaikki. Torpan Tytön Puoti on vihdoin valmistunut! Sitäkin olen valmistellut jo pitkät tovit, ja nyt sekin melkoisen isokokoinen urakka on hikoiltu valmiiksi. Kauppaan pääset kurkkaamaan tällä osoitteella: www.torpantyttopuoti.com

Kuva: @samimphotos

Asiat ovat loksahdelleet siis viimein omille paikoilleen. Sitä olenkin odottanut, sillä en ole oikein voinut kirjoitella uusia blogipostauksia muutosvaiheessa. Tai olisin voinut, mutta sitten niitä olisi pitänyt siirrellä erikseen vanhasta osoitteesta uuteen, ja jotain olisi voinut kadota bittiavaruuksiin tai unohtua matkasta muuten vain. Mutta nyt: uusi into ja uusi alku. Pääsen vihdoin kertomaan, mitä kaikkea torpalle kuuluu!

Saatat pitää myös

Ei kommentteja

Jätä vastaus