Kengät Pukeutuminen

Hyvät, parhaat kumisaappaat

05/07/2016

_B1B3660

Torpalla korkokengistä on harvemmin iloa, mutta kumisaappaita sen sijaan ei voi olla liikaa. Niitä kun tarvitsee joka päivä aamusta iltaan. Niinpä ostin tänään yhdet lisää.

_B1B3667

Viime kesänä ostin ihan samanlaiset mutta valkoisena, kirkonkylän tavaratalosta eli Tokmannilta. Jos valkoisia olisi vielä ollut hyllyssä, olisin ostanut sellaiset taas. Vaan kun ei ollut, tyydyin viimeiseen tarjolla olevaan väriin; musta-shokkipinkki ei värimalleista ehkä ole suosikkini, mutta kengän lesti on hyvä ja vuoden kokemuksella valkoiset ovat osoittaneet olevansa yllättävän hyvälaatuiset.

Metsään, pellolle ja lampolaan pistän silti jalkaan ne perinteiset, yli 20-vuotiaat kontiot. Ne joista toinen on korjattu jesarilla – tai ne siskon vanhat joissa jesaria on jo molemmissa saappaankärjissä.

_B1B3664

Saatat pitää myös

Ei kommentteja

Jätä vastaus