Metsä Ruoka

Metsäsesonki alkaa, heippa

06/07/2016

_B1B3675 2

Pysähdyin mökkitien laitaan poimimaan muutaman metsämansikan. Ja pari lisää. Sitten oli pakko viedä auto pihaan ja hakea litran kattila. Sekin täyttyi. Apua – mistä tällainen määrä villejä mansikoita on ilmestynyt??

Mustikat on myös kypsiä. Ja kanttarellit. Vadelmat ei onneksi ihan vielä. Mitä jos siirrän Torpan sivupisteen tuonne mäntykankaalle metsään ja palaan sitten syksymmällä takaisin?

Mietin kyllä ihan vakavissani tänään päivällä, että pitäiskö pykätä joku laavu tuonne metsään. En ole aiemmin tullut miettineeksi, mutta olisihan se näppärä jos ei jaksa tiluksille kävellä kaiken metsimisen välissä. Luulen että sinnekin saa postilaatikon, kun vaan vähän maksaa Lähilaatikko-palvelulisää (josta lisää myöhemmin…)

Saatat pitää myös

Ei kommentteja

Jätä vastaus