Arvonta blogissa – mitä mieltä olette?

kehykset-eiri-kotimainen

Mitä tykkäisitte, jos Torpan Tyttö -blogissa olisi välillä joku kiva, sopivalla torpantyttömäisellä fiiliksellä maustettu arvonta? Eikös arvonta ole juttu, jota meillä Suomessa rakastetaan. Se voisi olla myös kiva tapa nostaa esille välillä jotain kiinnostavia kotimaisia brändejä, joita jatkuvasti arjessa bongailen ja joista en ehkä muuten tulisi teille kertoneeksi. Miten olisi?

Vähän summailin yhteen vuoden 2016 tapahtumia Torpan Tytöllä. Huomasin ilokseni, että olen ollut oikeasti aika reipas tyttö!

Perustin Torpan Tytölle oman Facebook-sivun ja Instagram-tilin. Myös Snapchatissa kävin kesällä (tosin syksyn tullen päädyin lopettamaan snäppäilyt). Ja tämä blogi, tämä se vasta onkin ollut ahkerana! Postauksia tänne vuonna 2016 on jostakin aineettomasta tähtipölystä putkahtanut 106 kpl, kun vielä edellisvuonna kirjoitin blogiin vain 17 kertaa.

torpan-tytto-talvi

Facebookissa ja Instagramissa aktiivisuus on tuonut myös mukanaan paljon vastavuoroisuutta sekä kivoja kontakteja lukijoihin ja seuraajiin. Blogin puolella sen sijaan kaipaan kyllä niitä vanhoja hyviä aikoja, jolloin blogipostauksia kommentoitiin ihan urakalla.

Jos suinkin joskus maltatte ja haluatte, jättäkää siis kommentteja tänne kommenttiboksiinkin! Palautetta, ehdotuksia, mielipiteitä, toiveita blogin sisällöstä jne.

Haluan vuonna 2017 kehittää tätä blogia vielä kivemmaksi lukea. Tuntuu siltä, että tämä blogi alkaa nyt löytää oman linjansa, jota kohti kuljen tänä vuonna entistä varmemmin askelin. Kumisaappaissa tietenkin, ja välillä huopikkaissa.

8 thoughts on “Arvonta blogissa – mitä mieltä olette?

 1. Hei! Minä olen innolla lukenut kaikki postaukset. On mulle nostakginen paikka. :) Ja sun jutut on ihania . Kesälläkin ne jutut sun eläin ”katraan ” touhuista ja muista tapahtumista. :)

  1. Ritva, kiva kuulla että Katajiston vanhatkin asukkaat saavat näistä blogihöpsötyksistäni jotain irti :) Tavoitteena tälle vuodelle on jatkaa vähintään samalla linjalla kesäeläinten toilailuista ja omista kommelluksista täällä… ;)

 2. Blogien kommentointi on kovin vaivalloista: pitää naputella nimeä ja nimimerkkiä ja sähköpostiosoitetta. Facessa on paljon helpompaa kommentoida. Todella harvoin siis kommentoin blogeja, vaikka niitä aika paljon seurailenkin. Tässä iässä ja tällä kommentointimäärällä (minähän siis kommentoin ammatikseni 😉) arvostaa helppoutta – ehkä liikaakin. Mutta siis joo, arvonta olisi kyllä kiva juttu.

  Tykkään blogistasi. Toki tykkäsin siitä edellisestäkin, siis siitä jossa shoppailtiin ja poseerattiin kivoissa asennoissa, mutta aika aikaa kutakin – ethän oikeasti enää ole mikään tyttö.

  Terveisin Niinimäen Sari

  1. Olet Sari ihan oikeassa, blogikommentointi on nykyään (vai olikohan se ennenkin, en muista..?) vähän vaivalloista. Itse luenkin vain paria blogia enää, omani lisäksi, ja toiseen niistä en edes yleensä pysty kommentoimaan koska kommentottiosio bugittaa lähes joka kerta kun jotain yritän sinne julkaista. Ei sikäli ihmekään, että kommentointi on vähentynyt entisestä tosi paljon.

   Torpan Tyttö on siitä hyvä bloginimi, että sitä voi tarvittaessa päivittää… Torpan Täti on varmaan seuraava askel, ja sitten Torpan Mummo. Tai Torpan Erakko. Sekin olisi osuva, ehkä jo nyt. :)

 3. Tämän blogin postaukset ovat ihania minibreikkejä arjessa! Käyn usein lukaisemassa pari kirjoitusta töiden ohessa jos ja kun ei ehdi pidemmälle tauolle. Niistä pienistä hetkistä saa aina hymyn huulille 😊

  Olen itse aika laiska kommentoimaan mitään mihinkään, joskus jopa tykkäysnappi on muka liian työläs painaa..

  Kaiken kaikkiaan tämä blogi on yksi harvoista joita seuraan. Täältä saa silmäkarkkia ja todenmukaisia kertomuksia maaseudun askareista sekä kaupunkielämän kiireistä. Tälle vuodelle toivoisin ehkä postauksen vapaapäivästä kaupunkiasunnolla (jos sellaisia harvinaisuuksia on!). Rakastan myös lukea ja katsella askartelupäivityksiä, itse kun olen niin onneton tekemään käsilläni mitään! 😃

  Hyvää alkanutta vuotta! Terkuin Leppis

  1. Voi että Elina, onpa ihana kuulla! En tiennyt edes, että luet blogiani :) Vähän liikutuin kun luin palautettasi. Mä vietän nyt parhaillaan vapaayötä kaupunkikodissa, mutta tästä ei taida saada päivitystä aikaan. Nukkumisen kanssa on ollut vähän ongelmia viime viikkoina, ja vaikka tiedän että aamulla on varhainen herätys kuvaushommiin, täällä minä vain kukun ja katson muutaman viikon rästiin jääneitä tv-sarjoja netistä. :o
   Mutta hyvä, pidän tuon aiheen mielessä! Ja askartelujuttujakin tulee taas lisää, sen voin luvata!

 4. Sun blogi on niin ihanaa luettavaa! Tällaiselle maalaisromantikolle ja kaikkea kaunista ihailevalle on ihana karata kaupungin hulinasta Torpan pihapiiriin ja kuulla kuulumisiasi, ainakin näin virtuaalisesti. Ja vakaa aie on tulla joku päivä käymään! Sanomattakin selvää, että kuvat kiehtoo, mutta kyllä sun tapa kirjoittaa solahtaa muhun myös kuin lämmin veitsi voihin. Ei mulla sen kummempia toiveita ole sisällön suhteen, saapastele juuri siihen suuntaan mihin aiotkin! – Kirsi (P.s. Milloinkohan jaksaisi tuon oman blogin elvyttää…)

  1. Aww Kirsi <3 Kiitos, niin kiva kuulla että tykkäät :)
   Lämpimästi tervetuloa vaan mun maalle! Viime kesänä sain jo otettua pieniä askelia siihen suuntaan että joskus siellä malttoi vaan laiskotellakin kun tuli vieraita. Mitenkähän laiskaksi sitä voikaan ensi kesänä heittäytyä…

Kivaa jos kommentoit!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s