Sisustus Torppa Vierashuone

Vierashuoneen sisustaminen

13/01/2013

13_1_2013

Torpan toinen kamari on yhdistetty vierashuone ja varasto. Yhdistelmä asettaa tietynlaisia haasteita sisustukselle, etenkin kun vieraita ei ole juuri käynyt ja tavaraa mökille on tullut rahdattua yli oman tarpeen.
13_1_2013_3
Nyt pahin tilanne on toistaiseksi voitettu, ja erinäinen irtorompe kasattu pahvilaatikoihin (ikkunan alla nätissä rivissä). Hankintalistalla jonkinmoinen lipasto, tai kaksi, jotta laatikoista pääsisi seuraavaksi eroon.
13_1_2013_2
Viereinen master bed room, tuttavallisemmin kammari, on väritykseltään valkoinen/harmaa/musta. Tämä pienempi kamari on puolestaan omaksunut väriyhdistelmän valkoinen/ruskea. Värit tuntuivat valitsevan itse itsensä, minä olen seurannut vain perässä.
13_1_2013_4

Mökillä on kai tarpeetonta pysyä täsmällisesti kiinni ajassa? Kellovanhus ei ainakaan toimi, eikä sen tarvitsekaan.

 

.

Saatat pitää myös

Ei kommentteja

Jätä vastaus