Remontti Sisustus Torppa Vierasmaja

Vierasmaja valmiina

09/01/2016

vierasmaja logo

…enää kesä ja vieraat puuttuvat. Ensimmäinen kuva on pitkän ”valmistelun” tulos ja napattu muistoksi vuonna 2009. Jälkimmäinen on vierasmajan tyyli tätä nykyä.

Pikkuinen mökki on torpasta katsoen pihamaan vastalaidalla, ja kapea mökkitie kurvaa sen sivuitse kohti sivistystä. Rakennus on ehkä joskus 60-luvulla kevyesti rakennettu, ja aika raihnainenkin. Mutta sillä on tunnearvoa: se on isoisän tekemä, ja äidinäiti asusteli siinä silloin kun minä olin pieni ja mummo kävi maalla kesäkylässä.

Ja siksi, vaikka olisi ehkä ollut järkevämpää poistaa tuo mökkivanhus ja tehdä tilalle uusi ja tukeva, halusin laittaa vanhan kuntoon. Ja onhan se nyt aika nätti, eikö? Enää ulkomaalaus puuttuu, siinä onkin urakka mitä olen lykännyt jo monen monta kesää tuonnemmaksi. Maalitkin on ostettu jo pari kesää sitten odottamaan…

 

Saatat pitää myös

3 Kommentit

  • Vastaus Pieniä haaveita – Torpan Tyttö 28/04/2016 at 20:59

    […] pihassa on valitettavasti vain yksi vierasmökki, ja se on jo valmis. Minun puolestani sellaisia voisi olla kokonainen rivi, joita saisin yksi […]

  • Vastaus Yökylässä vierasmajassa 24/08/2016 at 16:40

    […] Vanha mummonmökki oli ollut todella pitkään tyhjillään, romuvarastona. Mutta kun korjasin sen lattian, maalasin ja tapetoin, mökistä tuli soma ja nätti kuin karkki. Jos valkoista ja harmaata voi karkkiväreiksi väittää. Ennen ja jälkeen -kuvat näkyvät tässä postauksessa, klik. […]

  • Vastaus Linnunpönttö, kolme mallia 13/05/2017 at 22:45

    […] Ja ihanan Peace & Style -blogin Anskulle suurkiitos bungalowista. Se on nyt Torpan oman vierasmaja-bungalowin seinässä odottamassa asukkaita […]

  • Jätä vastaus