Torppa

Kevät saa tulla torppaan

10/04/2016

_B1B0860web

Vaikka olenkin henkeen ja vereen jouluihminen, ja iloitsen erityisesti joulun koristelemisesta, liika on ehkä liikaa jopa minulle. Perjantaina sain kuvattua toistaiseksi viimeiset joulun sisustuskuvat Torpassa, ja huokaisin helpotuksesta pariinkin kertaan. Ja söin sen kunniaksi suklaa-kermamunkin.

Tuntui hyvältä riisua joulukoristeet seiniltä ja ikkunoista pois, ja antaa kevään ja valon kulkea huoneisiin vapaasti ilman pikkusievää koristelua kaikkialla.

_B1B0844web

Yleensä en näin pitkään sinnittele joulun kanssa, mutta nyt on ollut niin kiireistä että en ehtinyt saada kuvauksia valmiiksi aiemmin. Nyt kuvasin vielä joitakin lähikuvia ja sellaisia interiöörikuvia, joissa joulusisustus oli olennaista mutta ulkona heräävä kevät ei haitannut niiden kuvaamista.

_B1B0864web

Ja kun sain joulun siivottua varastoon, alkoi Torpan sisustus käydä mielessäni myllerrystä. Täytyy antaa ajatusten rauhassa taas hautoutua, mutta uskon että on aika vaihdella hieman huonekalujen paikkaa.

Pieni askel ’kauniiden tavaroiden näyttelystä’ kohti toiminnallisuutta olisi paikallaan – etenkin kun kesä lähestyy ja aion muuttaa taas useammaksi kuukaudeksi Torppaan.

Saatat pitää myös

Ei kommentteja

Jätä vastaus