Ajatuksia Torppa

Torpan Tyttö somessa

25/04/2016

_B1B2077web

Tein tälle blogille hiljakkoin myös oman Facebook-sivun: käykääs tykkäilemässä täältä.

Kirjoitin ensimmäistä blogiani joskus kesällä 2006. Vakkaristi aloin pitää omasta elämästäni kertovaa blogia 2008, enkä siitä lähtien ole oikein osannut bloggaamisesta luopuakaan.

_B1B2071web

En tiedä, mitä kautta ihmiset nykyisin blogeihin löytävät – mistä sinä olet tullut tätä lukemaan, esimerkiksi? Joskus silloin ennen vanhaan oli blogilista.fi, mitä käyttivät tyyliin kaikki bloggaajat. Ja sen kautta vakiintuivat myös omalle lukulistalle monet sellaiset lifestyle-blogit, joita luen edelleen ja joiden kirjoittajista on melkein kaikista tullut myös kavereita, tai jopa ystäviä, ihan oikeassakin elämässä. (Mikä on muuten aika ihanaa, koska aikuisella iällä ystävyyssuhteiden solmiminen ei ole yhtään niin mutkatonta kuin joskus nuorena koulussa)

Mutta nyt… blogeja on tsiljoonittain, keskitettyä lukulistaa ei oikein ole missään, blogiperheet niputtavat vain ne suosituimmat bloggaajat kaikkien helposti nähtäville. On Indiedays, Bellablogit, Suomen Blogimedia, muun muassa. Ja sitten on ne loput siitä tsiljoonasta blogista, kuten tämä pikkuinen Torpan Tyttö, jotka toimivat ihan omin päin ja löytyvät kuin ihmeen kaupalla internetsin tarjonnasta sinunkin luettavaksesi, tai sitten eivät löydy.

_B1B2064web

Kivaa joka tapauksessa, että luet tätä nyt! Ilman lukijoita blogin kirjoittaminenkin olisi vähän outoa. 🙂

Saatat pitää myös

1 kommentti

  • Vastaus apieceofarchipelago 09/04/2017 at 12:33

    Moikka Ilona! Onpas sulla ihana ja mutkaton blogi – onneksi löysin tänne! 🙂 Minulla on matka torpan kunnostukseen vasta alussa, ja olen polkaissut blogin käyntiin pitkän tauon jälkeen. Toisinaan etsin hengenheimolaisia täältä bittiavaruudesta ja ”perinne blogi” -haulla löysin myös sivuillesi.

    Kiitos inspiroivista DIY-jutuista ja mahtavaa että intoa aktiiviseen bloggailuun löytyy vielä usean vuoden jälkeen. 🙂

  • Jätä vastaus