Joulu Matkailu Slovakia Työ Valokuvaus

Bratislavan joulumarkkinat

01/12/2016

bratislava

Slovakia on kiva pieni matkailumaa kaiken keskellä, ja pääkaupunki Bratislavassa on parhaillaan käynnissä joulumarkkinat. Ihan niin kuin muissakin Keski-Euroopan kaupungeissa. Sillä merkittävällä erotuksella että minä olen Bratislavassa, muut markkinat saavat pärjätä ilman!

bratislava2

Terveiset siis Bratislavasta, somasta pikku pääkaupungista jonne matkustan jostain syystä aina uudelleen. Ajastin matkani mahdollisimman lähelle joulua, jotta täälläkin olisi talvisen näköistä tunnelman (ja hyvien valokuvien) vuoksi, mutta hah – täällä pärjää pikkukengillä eikä lumesta ole tietoakaan.

Mutta tosi kylmä täällä on, on ehkä pakko ostaa pipo kun en ymmärtänyt että sellaistakin Keski-Euroopassa tarvitsee. Ymmärrän hyvin, miksi jokainen maleksii markkinatorilla mukillinen hehkuviiniä käsissään.

Mitenkähän tintit pärjää Torpalla sillä välin kun olen poissa..?

Saatat pitää myös

Ei kommentteja

 • Vastaus Pihla 02/12/2016 at 12:14

  Oi, olisi ihanaa irtautua arjesta ja päästä keskieuroopan joulutoreille. 🙂 Ihania kuvia!

  • Vastaus Ilona 03/12/2016 at 13:16

   Varsinkin illansuussa torit saavat joulutunnelmiin kun valot syttyvät! Olin itsekin haaveillut monta vuotta että pääsisin käymään tuolla; nyt kun se on toteutettu, olen tietty iloinen että nyt sain mahdollisuuden, mutta sanoisin että ei nyt ehkä joka vuosi tarvitse päästä vastaaviin. Ostoksetkin taisin 90-prosenttisesti tehdä muualta kuin markkinakojuista. 🙂

 • Vastaus Pihla 03/12/2016 at 21:26

  Saattaisin jäädä vain paikalleen katselemaan joulumarkkinoiden välkkeiden ihanuutta katselemaan. 🙂
  Muualtahan ne ostokset ehkä kannattaa ostaa.

  • Vastaus Ilona 04/12/2016 at 21:45

   Ja toki jos tykkää hehkuviinistä, niin tuolla sitä saa. Yhdessä kojussa oli joku 30 eri laatua ja lista tietenkin slovakin kielellä, yritä siinä nyt sitten valita sopiva… 🙂

 • Vastaus Talven lempikengät (taas yhdet) 23/01/2017 at 21:01

  […] vähälle käytölle. On tarvittu jotain näiden kahden kenkämallin välimaastosta, joten ostin Slovakiasta (taas) uudet kengät. Mutta kivat ja hyvät, noin niinkuin perusteluksi […]

 • Jätä vastaus