Hyväntekeväisyys Joulu

Tee hyvää (koska joku kaipaa sinun apuasi)

18/10/2016

_b1b0555

Jokainen meistä tarvitsee apua lähimmäisiltään joskus. Ollaan siis valmiita antamaan apuamme (ja toisaalta ottamaan sitä vastaan, sekään kun ei aina ole niin helppoa)

Joulu on jo aika pian, ja kaikilla ei ole mahdollisuutta mennä Stokkalle ja täyttää ostoskärryä lahjoilla ja herkuilla. Käy siis sinäkin Jouluapua-sivustolla ja etsi sieltä perhe, jonka jouluun voit tuoda iloa ja apua. Apua sivuston kautta on pyytänyt täksi jouluksi jo useampi sata perhettä.

_b1b9362

Samalla saitilla voit vastaavasti myös käydä jättämässä oman toiveesi jouluavusta perheellesi.

Jos karttaselaus tuntuu hankalalta, sopivaa perhettä ja avunsaajaa voit kysellä myös sähköpostilla, jouluapuakartta@gmail.com. Tällä konstilla avun lahjoittaminen onnistuu myös nimettömänä.

Kiitos Lilou’s Crush -blogin Hertta, annoit kirjoituksellasi kimmokkeen haastaa myös oman blogini lukijoita tähän mukaan.

_b1b0616

Saatat pitää myös

Ei kommentteja

 • Vastaus Rhia 18/10/2016 at 21:41

  Minä aion tänä vuonna auttaa kanadalaista pariskuntaa, joka menetti viikko sitten kotinsa, kaiken omaisuutensa ja lemmikkikissansa kotinsa tuhopoltossa. Heillä ei ole jouluksi vielä siis edes kotia tiedossa. Jessica kirjoittaa Chronically vintage-blogia jota olen lukenut jo pitkään. Tein itseasiassa juuri tänään postauksen aiheesta omaan blogiini.
  Tuntuu että ajat ovat kovat nyt kaikkialla, ihmiset tuntuvat kylmiltä ja itsekkäiltä. Siksi koen juuri nyt erityisen tärkeäksi näyttää esimerkkiä että ihmiset kaikkialla voivat tarvita apua. Joskus voi itse olla se joka tarvitsee apua.

  • Vastaus Ilona 19/10/2016 at 11:11

   Ouch, tuhopoltto kuulostaa karulta tavalta menettää omaisuutensa (ja kissakin vielä, eiii)… Ja kyllä, esimerkki ja pieni sosiaalinen syyll… siis paine (heh) on ihan hyviä tapoja haastaa muitakin mukaan tekemään hyviä asioita lähimmäisilleen. Joulu on melko luonteva sesonki laittaa hyvää kiertämään, mutta toivon mukaan hyvän tekeminen ei rajoitu vain tähän lyhyeen talvikauteen! Minulla on tällä viikolla vielä tavoite mennä verenluovutukseen, ja ainakin pari muuta lahjoituskohdetta ovat tässä lähiaikojen to do-listalla. Nyt on minun vuoroni auttaa, joskus tilanne voi olla toisin päin.

  Jätä vastaus