Ajatuksia Joulu Torppa

Se aito joulutunnelma löytyikin…

05/12/2016

_b1b4107

…ihan muualta kuin Keski-Euroopasta. Bratislavan joulutorit olivat kyllä kiva kokemus ja olin jo pitkään haaveillut käynnistä kaupungissa juuri joulun alla, ja matka oli miellyttävä niin kuin aina.

Mutta kun pääsin perjantaiyönä Helsinkiin ja jo lauantai-iltana seisoin Torpan pihassa, tähtitaivas yllä ja puuteriluminen piha alla – tiesin että tämä on se minun paikkani. Ulkomailla on kiva käydä, mutta minä kuulun näihin Keski-Suomen maisemiin. Täällä on hyvä. Ehkä paras.

Toinen adventtikin kului Torppaa lämmittäessä. Hitsi sentään, joulukuu jo.

Saatat pitää myös

Ei kommentteja

  • Vastaus Pihla 05/12/2016 at 22:33

    On kuin tulisi joulumaahan, kun täällä ”pohjoisempana” on lunta ja Helsingissä ei. Ihana, että tuli lunta, tuntuu kuin talvi olisi tullut takaisin. Muutama vuosi menikin surkutellessa lumen vähyyttä. Kunpa nyt riittäisi ihan keväälle lunta. Joulukin tuntuu mukavammalle odottaa. 🙂

    • Vastaus Ilona 07/12/2016 at 07:40

      Joo, just aamulla mietin miten viime jouluaattona nurmikko oli vihreä ja järvi sulana (tosin loppiaiseen mennessä olikin pakkanen ehtinyt -25:een 🙂 ), ja pari vuotta aiemmin oli ollut sama juttu. Sellainen kohtuullinen lumimäärä ja mieto pakkanen olisivat ehkä kivat tähän joulukuulle – tilataan sellaiset. 🙂

    Jätä vastaus