Luonto Pukeutuminen Talvi Vaatteita Valokuvaus

Talvi, kaunein vuodenaika

07/02/2017

horsma-talvi

Pakkaspäivänä on aika kiva kurkata peiton alta ikkunaan: millaisia ovat puiden oksat? Pitääkö jo ennen aamiaista hypätä huopikkaisiin ja kiirehtiä kameran kanssa ikuistamaan luonnon oma, nopeasti muuttuva taide?

Vaikka kesä on suloinen ja ihana, on tämä talvi sentään jotain ihan muuta. Tällaisina pakkaspäivinä kaikki on niin kaunista, sokerilla tai tomusokerilla huurrettua ja puhdasta. Ollapa joskus vain loputtomasti joutilasta aikaa ja kamera käytettävissä yhtä aikaa!

kaislikko-talvella

Ja koska tosiaan välillä on pakko vain kiirehtiä ulos ja kuvaamaan, ei silloin tule mieleenkään miettiä mitä vaatteita olen päälleni kiskonut. Niinpä kylänraitin ohikulkijat näkevät välillä aamupäivisin aika mielenkiintoisia vaateyhdistelmiä, joiden keskeltä pilkottaa punainen nenä ja pörröisiä hiussuortuvia.

Ehkä tyylikkäintä pukeutumistani edustavat 25 vuotta vanhat satiinipyjaman housut yhdistettynä mummon perintöhuopikkaisiin. Viimeksi sentään oli niiden pyjamahousujen sijasta maltillisemmat harmaat collegehousut ja pinkit kumisaappaat. Jätän kuvat näistä outfit of the day -kokonaisuuksista nyt ihan vain mielikuvan tasolle, koska tuo talvi itsessään on aika paljon kuvauksellisempi juttu.

Saatat pitää myös

Ei kommentteja

  • Vastaus Anna / Kätteni Jäljillä 08/02/2017 at 08:06

    Teen ihan samaa! 😀 Viimeksi eilen hyppäsin suoraan sängystä ulos kameran kanssa (taisin siinä jotain vaatetta päälleni laittaa kumminkin, oli aika kylmä), kun pihan syreenipensas kimalsi niin upeasti auringossa! Mutta vaateyhdistelmät ovat ihan mitä sattuu, onneksi täällä ei liiku juuri ketään… 😀

    • Vastaus Ilona 09/02/2017 at 12:46

      Landelooks-muoti huipussaan talvikuvaamisen kiireissä 😀 Asiaa ei tietysti helpota se, jos jättää eteiseen niitä ikivanhoja navettatakkeja sopivasti käden ulottuville… Tai sitten joku trendikäs jumpsuit odottamassa ovenpielessä, minkä voisi sitten vetäistä kaikkien muiden rytkyjen päälle? 🙂

    Jätä vastaus