Pihamaa Syksy

Marraskuu!

03/11/2015

_MG_4478web

Vaikea uskoa, että on jo marraskuu. Tuvassa aamiaista laittaessa aurinko suorastaan kuumottaa jalkoja, ja valaisee koko torpan kuin kesällä konsanaan. Ulkona aurinogon puolella lämpötilä on +16, varjossakin +12.

Haravoin osan pihasta, harvinaisesti nyt jo syksyllä. Osan vaahteranlehdistä jätin sentään keväälle, ettei ihan joutilaana tarvitse silloinkaan olla… Kymppiuutisissa luvattiin, että viikonloppuna tulisi jo marraskuulle tyypillisempää räntäsadetta. Nyt voi kuitenkin vielä nauttia auringosta, lämmöstä ja luonnon omasta kirkasvalohoidosta.

Saatat pitää myös

2 Kommentit

 • Vastaus Satu 04/11/2015 at 19:19

  Täällä on mietitty samaa, lämpötila on kuin elokuussa. Mitä nyt illat pimenevät ja jäähtyvät nopeammin.

  • Vastaus Ilona 04/11/2015 at 21:50

   …tai juhannuksena 🙂
   Facebook toimii nykyisin hyvänä päiväkirjana, sieltä kun katselin vuodentakaisia marraskuun päivityksiä ja kuvia niin aika erilainen olotila ulkona silloin taisi jo olla. Mutta tavallaan hauskaa, että vuodenajat näin ”elävät” ja synkin talvikausi nyt näiden lämpimien päivien ansiosta jää lyhyemmäksi.

  Jätä vastaus