Marraskuu!

_MG_4478web

Vaikea uskoa, että on jo marraskuu. Tuvassa aamiaista laittaessa aurinko suorastaan kuumottaa jalkoja, ja valaisee koko torpan kuin kesällä konsanaan. Ulkona aurinogon puolella lämpötilä on +16, varjossakin +12.

Haravoin osan pihasta, harvinaisesti nyt jo syksyllä. Osan vaahteranlehdistä jätin sentään keväälle, ettei ihan joutilaana tarvitse silloinkaan olla… Kymppiuutisissa luvattiin, että viikonloppuna tulisi jo marraskuulle tyypillisempää räntäsadetta. Nyt voi kuitenkin vielä nauttia auringosta, lämmöstä ja luonnon omasta kirkasvalohoidosta.

2 thoughts on “Marraskuu!

    1. …tai juhannuksena :)
      Facebook toimii nykyisin hyvänä päiväkirjana, sieltä kun katselin vuodentakaisia marraskuun päivityksiä ja kuvia niin aika erilainen olotila ulkona silloin taisi jo olla. Mutta tavallaan hauskaa, että vuodenajat näin ”elävät” ja synkin talvikausi nyt näiden lämpimien päivien ansiosta jää lyhyemmäksi.

Kivaa jos kommentoit!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s