Joulu Torppa Työ Valokuvaus

Jouluhommia maaliskuussa

12/03/2016

_B1B0718blogi

Minulla ei taida koskaan olla ihan täyttä off-seasonia joulusta. Tai ehkä kesällä, silloin mieli askaroi niin monen muun sisustus/askartelu/tuunaus/remontti-asian parissa. Tällä viikolla käytin taas yhden täyden työpäivän kuvaamalla silkkaa joulua.

Tai aamu alkoi leipomalla joululeivonnaisia, hakemalla joulukuusia metsästä ja sitten vasta sitä kuvaamista. Ja parhautta oli, että sain tehdä näitä juttuja omassa Torpassani.

_B1B0705blogi

Ensi viikolle osuu taas yksi joulukuvauspäivä. Ihan sellaista oikeaa joulun tunnelmaa näin keväällä ei itselleen saa syttymään, mutta ehkä parempi niin. Sen voi säästää sitten siihen ’todelliseen’ jouluun vuoden lopulla.

Silti joulupuuhailu on minusta ihanaa, myös näin maaliskuussa. Nautin kaikesta askartelusta ja somistuksesta, ja kun sitä vielä voi tehdä työn puolesta, eivätpä ne työpäivät kovin ikäviä voi olla.

_B1B1201blogi

Tai yksi joulukuvaus kymmenisen vuotta sitten oli kyllä hieman epämukava, kuvauslokaatio oli joku vanha kylmillään oleva hirsiaitta, jossa oli huono valaistus ja kuvauspäivä taisi olla joku marraskuun kolea ja hämärä päivä… Mutta muutoin, joulukuvauksissa on aina ollut aidosti kivaa. Niin kuin nytkin, vaikka kiire oli aamusta iltaan päällä enkä ehtinyt istahtaa alas hetkeksikään. Sellaista se joulutouhotus kai yleensäkin on 🙂

Saatat pitää myös

4 Kommentit

 • Vastaus Plantation Boy 12/03/2016 at 21:12

  Mut aattelepa: Monet joululevyt äänitetään kesähelteillä. Sä olet kuitenkin oikeaan vuodenaikaan liikkeellä, 😀

  • Vastaus Ilona 19/03/2016 at 03:12

   Se on totta! Talvi sentään, ja lumi ja kaikki elementit. 🙂

 • Vastaus Torpassa ja kaupungissa – Torpan Tyttö 18/03/2016 at 17:27

  […] Jouluhommia maaliskuussa […]

 • Vastaus Jouluhommia, johan se on aika 11/09/2016 at 13:19

  […] Edelliset joulukuvat olen tehnyt huhtikuun kahdeksas päivä. Silloin olin ihan tyytyväinen, että sain vihdoin siivota Torpan tuvasta viimeisetkin joulukuuset ja koristeet pois. Mutta siitähän on jo viisi kuukautta, jo on aika alkaa taas jouluvalmistelut. […]

 • Jätä vastaus