Ajatuksia Laiskottelu Torppa

Telkkarissa: Stugor

12/04/2016

ylepressi57-20160411

Luvassa vahva tv-suositus.

Katson niin vähän televisiota, että olen laittamassa kaupunkikodista telkkarin myyntiin ja torpassa tv on lähinnä satunnaisia vieraita varten. Ostin telkkarin torppaan kaksi vuotta sitten siksi, että kutsuin vanhempani torppaan viettämään joulua ja tiesin isän pitkästyvän jos ei ole televisiota tarjolla.

Seuraan harvakseltaan tv-sarjoja, mutta niitäkään en ikinä ehdi tai muista katsoa suorana vaan sitten joskus netistä. Mutta tässä on se suositus, vahva sellainen: Stugor. Yle Femin sunnuntai-illoissa näkyvä sarja on viehättävä, mökki-ihmistä kiinnostava ja kaikessa asiapitoisuudessaankin raikas ja kepeä.

ylepressi88-20160411

Kasper Strömman ajelee vanhalla Saabilla pitkin Suomea ja ihmettelee, mikä saa suomalaiset kärvistelemään mökeillään kaiket kesät kun helpomminkin voisi aikaansa viettää. Lähtökohta on jo itsessään kiinnostava. Nyt kolme jaksoa nähneenä odotan jo huomisiltaa, jolloin ehdin ehkä katsoa seuraavan jakson.

”Strömman ei itse ymmärrä kesämökkien ihanuutta, mutta lähestyy aihetta avoimin mielin ja pilke silmäkulmassa. Miksi ensin kovalla työllä maksimoida asumismukavuus kaupungissa, jos heti perään haluaa muuttaa maalle? Strömman on innostunut, mutta kriittinen.” – Yle Fem

Tuo postauksen alussa näkyvä kuva Strömmanista kurkkimassa Seurasaaren vanhaan, pimeään torppaan kiteyttää ajatuksen monella tapaa. Hieno kohtaus sarjassa. 🙂

ylepressi11-20160411

Siispä, hyvät ihmiset. Sulkekaa se järjetön Temptation Island ja kääntäkää Femille. Jos muulloin ei ole ollut intoa katsoa ruotsinkielistä ohjelmatarjontaa, nyt on ainakin hyvä syy!

Stugor.  Yle Fem sunnuntaisin klo 18.30. Kuvat: Yle/Tuotantoyhtiö Onion

Saatat pitää myös

Ei kommentteja

Jätä vastaus