Ajatuksia Kaupunki Maaseutu

Hei hei Helsinki

30/03/2017

Muutto Torpan Tytto

Huh mikä talvi ja kevät tää on ollut. Koko ajan tapahtuu, asiat vyöryvät eteenpäin ja minä vain yritän pitää laidoista kiinni. Mutta maaliskuun pyörityksen keskellä olen onnistunut kuin ihmeen kaupalla muuttamaan pois Helsingistä.

En ihan tiedä miten ehdin tämänkin tehdä ja toteuttaa, mutta niin vain istuin eilen viimeistä iltaa Helsingin-kotini lattialla. Asunto kumisi tyhjyyttään, ja farmariautossa odottivat viimeiset epämääräisten tavaroiden nyssäkät. Ne joita ”ei ole enää paljonkaan”, ja jotka täyttivät auton ääriään myöten niin että pölynimurin sullominen autoon oli jo oikeasti työlästä eikä takaovia voinut avata ilman että jotain valui tavararöykkiöstä asfaltille.

Heippa Helsinki! Omat kiitoksesi ansaitset kuluneista vuosista. 2003-2017 olin virallisesti helsinkiläinen. Nyt on kai aika myöntää, että turhaan yritin. Ei minusta oikeaa helsinkiläistä olisi saanut edes ajan kanssa, sitten kuitenkaan.

Saatat pitää myös

5 Kommentit

 • Vastaus Sydänmaan emäntä 31/03/2017 at 06:30

  Tervetuloa kokonaan maalle! 💚🐔🐑🐄

  • Vastaus Ilona 31/03/2017 at 20:37

   Kiitos! Täällä on ihmisen hyvä olla. 🙂

 • Vastaus ee 31/03/2017 at 06:57

  Onnea uuteen – Iloa, valoa ja voimia! Ja kiitos näistä Helsinki-vuosista, jatketaan sitten maalla.

 • Vastaus Muuttolaatikoiden keskellä 24/04/2017 at 19:00

  […] Helsingistä muuton jälkeen elänyt torpalla nauttien verraten runsaasta sisustuksesta: tuoleja on varmaan 25, sänkyjä kolme […]

 • Jätä vastaus