Eläimet Kanat Lampaat Pihamaa

Vapaat kanat

23/06/2016

_B1B0037

Kanarouvilla on ollut kauhean paljon puuhaa. Enää ei riitä, että ruoputtavat oman pihattonsa mullin mallin, nyt on koko Torpan pihan putsattavana.

Yritän pitää jonkinlaista kuria ja järjestystä yllä näille kaunottarille. Tavoitteena on sulkea kanalan ovet yöksi ja avata aamupäivällä vasta, kun kaikki ovat ehtineet munia virallisesti hyväksyttyyn pehkupesään.

Toissakesän kokemuksella uskallan kuitenkin veikata, että jossain vaiheessa munat alkavat salaperäisesti vähentyä, ja rouvat nähdä erityisen paljon vaivaa etsiessään pihalta yhä kekseliäämpiä piilopaikkoja munimiseen.

_B1B0019

Viikko sitten Torpan niittokoneiksi saapui myös kolme valkoista palleroa. Tässä on Urpu. Mainittakoon että tästä karitsasta on tulossa kovaa vauhtia seurallinen villakoira, jonka rapsuttamista ei saisi lopettaa ollenkaan – ainakaan jos Urpulta kysytään. Parempia kuvia odotellessa.

Saatat pitää myös

1 kommentti

  • Vastaus Tosi vapaan kanan munia 08/07/2016 at 07:21

    […] alue on kanojen – ja minunkin – ehdoton suosikki: koko pihamaa vapaassa käytössä. Kun olin tänään koko päivän itse kotosalla ja liikuskelin paljon pihamaalla, kanat saivat […]

  • Jätä vastaus