Eläimet Kevät Linnunpönttö Linnut Luonto Pihamaa TeeSeItse

Linnunpönttö, kolme mallia

13/05/2017

Linnunpontto talo

Tiluksillani asuu tosi paljon lintuja, eri kokoja ja malleja. Ja heille minulla on ollut tarjolla YKSI linnunpönttö. Voitte arvata että sillä on riittänyt kysyntää, tarjouskaupassa voisi kyseisen asunnon hinta nousta aika kovaksi.

Tänä keväänä sain vihdoin aikaiseksi asentaa pari uutta. Se on jonkin sortin alku, kun tavoitteena on ainakin parikymmentä tai vaikka jokaiselle oma. Jos olisin näppärämpi puukässähommissa, pönttöjä varmaan olisikin jo enemmän.

think outside the box 2

Vanha pönttö on perinteinen malli. Ja kaksikerroksinen, sillä sen katolle tehdään joka vuosi myös miellyttävän ilmastoitu avopesä.

Linnunpontto poimuri

Nyt tarjolla on myös pari modernia asuntoa – miltä kuulostaisi funkkishenkinen poimuripönttö tai merellinen bungalow? Mielenkiinnolla odotan, että uudet asukkaat uskaltautuisivat asettumaan taloksi.

Linnunpontto mokki

Riikalle erityiskiitos upeasta diy-poimurihuvilasta, jonka sain viime kesänä synttärilahjaksi! Ja ihanan Peace & Style -blogin Anskulle suurkiitos bungalowista. Se on nyt Torpan oman vierasmaja-bungalowin seinässä odottamassa asukkaita 🙂

Saatat pitää myös

Ei kommentteja

 • Vastaus pilke silmäkulmassa 14/05/2017 at 17:20

  Tuo poimuri pönttö hieno ja saavat pyrstönkin sukittua siistiksi :D.

  • Vastaus Ilona 18/05/2017 at 18:08

   Funkkistalon funktionaalinen lisäpalvelu asukkaille! En ole vaan nähnyt vielä asukkaita, toivottavasti löytävät tämän hienouden aitan seinustalta..!

 • Vastaus Pihla 18/05/2017 at 12:33

  Ihania linnunpönttöjä! <3

  • Vastaus Ilona 18/05/2017 at 18:09

   Kiitti Pihla, linnunpönttöjen puolesta 🙂 Uusiakin ideoita on, mutta en tosiaan ole nikkarointipuolen mestari joten toteutus vähän laahaa…

  Jätä vastaus