Ajatuksia Eläimet Hyväntekeväisyys Kissa Torppa

Kissa löytöeläintalosta?

28/11/2016

kissat1

Viuhti ja Tankki. Jotenkin olisin voinut veikata, että tämän kaksikon nimet olisi olleet toisinpäin… 9-vuotias Viuhti on melkoisen komea ja isokokoinen kolli, kun taas Tankki on tuollainen hurmaava pikku rääpäle, ainakin toistaiseksi.

kissat2

Nala opettelee selfiehommia, Nuutti tykkää kiipeillä niskassa. Molemmat tykkäävät kovasti myös olla sylissä. Heistä kasvaa luultavasti kunnon halinalleja.

Nämä ja liiankin monta muuta suloista kissaa sain tavata Pertunmaalla, Hartolan Seudun Eläinsuojeluyhdistyksen löytöeläintalossa. Vietin kissojen kanssa aikaa  pari tuntia, ja sinä aikana talolle saapui kai neljä uutta asukasta. Illalla oli tulossa lisää. Sesonkiaika.

Niin sitä haluaisi ajatella, että nykypäivänä ihmiset ovat valveutuneita ja pitäisivät lemmikeistään hyvää huolta. Nähtävästi näin ei ole, sillä kissanpentuja syntyy enemmän kuin kanttarelleja syksyllä, ja niiden (sekä emon) kohtalo jää herran haltuun.

Mutta hei, rakkaat lähimmäiset: kissat eivät varmastikaan lopu tästä maailmasta kesken. Joten leikkauttakaa oma kissanne ja pitäkää niistä hyvä huoli – kissataloon turvaan ja lämpimään päätyneet pennut ovat onnekkaita, kaikki kissat eivät sitä ole.

Saatat pitää myös

Ei kommentteja

Jätä vastaus