ItseTein Joulu Keittiö Näpertely

Talonrakennuspuuhissa

13/12/2015

_B1B9767

En edes muista, milloin olen viimeksi tehnyt piparkakkutaloa. Veikkaan jotain 10 vuoden aikaa taaksepäin. Nyt kuitenkin sain päähänpiston, että tekisin sellaisen ystävälle lahjaksi. Tietysti vielä niin, että teen itse arkkitehtina piirustukset.

Yllätyksekseni rakentaminen meni ihan hyvin, ja myös ensimmäistä kertaa koskaan testaamani pikeeri toimi saumauksessa erinomaisesti.

Tässä on valmistumassa talon prototyyppi, joka menee lahjaksi toiselle ystävälle. Se lopullinen talopaketti on toivon mukaan vähän yksityiskohtaisemmin koristeltu, ja ikkunat piirretty suoraan eikä vinksin vonksin).

Nyt kun tiedän, miten pikeeri käyttäytyy, osaan tehdä sitäkin erilaisilla vahvuuksilla ja koristeluihin käytän vähän ohuempaa tahnaa kuin prototyypissä. (Hyvä ohje löytyy esimerkiksi Mansikkamäki-blogista)

_B1B9775

Tämäkin oli lopulta oikeastaan aika hieno, kun kaikki karkkikoristeet olivat paikallaan ja tomusokerilumi peitti pihamaan. Ja mikäpä lahja ei olisi astetta fiinimpi (kuin ehkä) onkaan, silloin kun se on kääritty sellofaaniin…

 

Saatat pitää myös

Ei kommentteja

Jätä vastaus