Työpiste terassilla

Tyopiste 2

Vietin pari päivää Helsingissä työreissulla. Nyt ei juuri harmittanut tulla takaisin Torppaan, koska linnut ja niityn tuoksu ja ilta-aurinko, kanojen viimeiset iltakujerrukset… ja ihana, viime kesänä tehty pikkuinen terassi, josta tykkään valtavan paljon.

_B1B7842

Nyt iltakymmeneltä voi vielä jatkaa töitä tässä kesän parhaalla työpisteellä ja vähän päivittää blogia siinä samalla. Autuas olo on myös siitä, että viime kesänä sain vihdoin sähköpistokkeet ulos ja läppärin vanhuudenheikkoon akkuun saa lisää virtaa keskeytyksettä.

_B1B7824

_B1B7818

 

 

2 thoughts on “Työpiste terassilla

  1. Kiitti kommentista Pihla! :)
    Ja kyllä, säästä riippumatta kesäpäivät todella sujuvat ihanasti täällä. Hirveästi tässä maalaispihan ylläpitämisessä (normitöiden, yrittäjyyden ja Helsingissä työkeikoilla käymisen rinnalla) on hommaa, mutta en silti vaihtaisi tätä etuoikeuttani, siis viettää juuri tällaista maalais-kesä-elämää, pois, en mistään hinnasta.

Kivaa jos kommentoit!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s