Kesä Pihamaa Terassi Työ

Työpiste terassilla

14/06/2016

Tyopiste 2

Vietin pari päivää Helsingissä työreissulla. Nyt ei juuri harmittanut tulla takaisin Torppaan, koska linnut ja niityn tuoksu ja ilta-aurinko, kanojen viimeiset iltakujerrukset… ja ihana, viime kesänä tehty pikkuinen terassi, josta tykkään valtavan paljon.

_B1B7842

Nyt iltakymmeneltä voi vielä jatkaa töitä tässä kesän parhaalla työpisteellä ja vähän päivittää blogia siinä samalla. Autuas olo on myös siitä, että viime kesänä sain vihdoin sähköpistokkeet ulos ja läppärin vanhuudenheikkoon akkuun saa lisää virtaa keskeytyksettä.

_B1B7824

_B1B7818

 

 

Saatat pitää myös

2 Kommentit

  • Vastaus Pihla 17/06/2016 at 19:25

    Oi miten ihana pihapiiri! Tuolla varmasti sujuu kesäpäivät rattosasti ja voi muistella niitä sitten talvella. 🙂

  • Vastaus Ilona 17/06/2016 at 23:20

    Kiitti kommentista Pihla! 🙂
    Ja kyllä, säästä riippumatta kesäpäivät todella sujuvat ihanasti täällä. Hirveästi tässä maalaispihan ylläpitämisessä (normitöiden, yrittäjyyden ja Helsingissä työkeikoilla käymisen rinnalla) on hommaa, mutta en silti vaihtaisi tätä etuoikeuttani, siis viettää juuri tällaista maalais-kesä-elämää, pois, en mistään hinnasta.

  • Jätä vastaus