Kaupunki Kotimainen Metsä Ruoka Työ

Metsäterapiaa

02/06/2017

Kuusijaatelo

Lähdin käymään Helsingissä työmatkalla. Kokonaista puolitoista vuorokautta etäällä metsästä!

Ja kun Helsingin keskustasta metsän tunnelma on aika kaukana, ostin iltapalaksi kaupasta Suomen Jäätelön kuusenhavujäätelöä (suomenkarjan maitoa, Kuusijärven kuusenneulasia, ei lisäaineita tai esansseja). Lohdutti vähän.

Suomen Jaatelo

Olen viime päivinä lueskellut juttuja myös metsäterapiasta – Japanissa sitä voidaan määrätä jopa lääkärin lähetteellä lääkinnällisiin tarkoituksiin.

Palaan tähän toisella kertaa paremmin, nyt meen nauttimaan urbaanista illasta kaupunkihotellissa ja menen kylpyyn. Ei mikään ole saunan voittanutta, mutta hotellireissuilla kylpyamme on kyllä ihan kiva, ylellinen ja turhamainen korvike! (Ja lämmin, se on ehkä se paras juttu)

Saatat pitää myös

Ei kommentteja

 • Vastaus Pihla 04/06/2017 at 04:54

  Oi, tuota pitää maistaa. En olekaan huomannut tuollaista jäätelöä! 🙂

  • Vastaus Ilona 04/06/2017 at 20:42

   Kuusi-jäätelö on käsittääkseni aika uusi tuote valikoimassa, joku Artekin ja jäätelötehtaan yhteinen designprojekti 🙂 Mutta hyvään saumaan ovat designanneet jäätelön, kun metsä on muutenkin nyt niin hip ja pop aihe.
   Maku oli hyvin mieto, en oikeasti tunnistanut havumetsän makua jäätelössä. Mutta hyvää oli silti, ja lusikoin illan aikana koko paketin eli puoli litraa suuhuni… Mutta kun ei voinut hotellihuoneessa mitenkään säilöä jäätelöä, niin olihan se pakko syödä mieluummin kuin roskikseen heittää, ja sehän taas olisi ollut valtavaa tuhlausta!

 • Vastaus pilke silmäkulmassa 05/06/2017 at 17:24

  Et ole meinannut hankkia Torpalle, kylpytynnöriä? Siinä varmaan rentoutuisit :).

  • Vastaus Ilona 07/06/2017 at 19:34

   Kyllä se oli hankintalistalla silloin kun tulin torpan emännäksi, muutama vuosi sitten. Mutta onneksi tulin järkiini: mikä homma paljun puhdistamisessa, ja mitä veden tuhlausta ja lämmittämisen vaivaa vain siksi että lilluisin paljussa kymmenen minuuttia 😀 Sauna riittää. Järvi olisi tietysti tosi hieno lisä, mutta sellaista on vähän vaikeampi hankkia tuohon pellolle 🙂

  Jätä vastaus